28 november 2021

Waar kunt u een woningkeuring aanvragen?

3 min read

Wij hebben een aantal maanden geleden een woning gekocht die helemaal verbouwd moest worden. Wij wilden dit graag doen omdat wij zelf erg handig zijn en wij wisten dat de woning heel veel meer waard zou zijn wanneer wij de boel stevig zouden verbouwen. Wij hebben dergelijke projecten al meerdere keren uitgevoerd en wij vinden het altijd weer heel leuk werk om aan een nieuw huis te beginnen. Wij wilden daarom deze woning graag kopen en de afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om weer iets moois van het huis te maken. Toen alles eenmaal klaar was, wilden wij de woning weer verkopen en wij hebben toen gekeken of wij ook iemand konden vinden die een woningkeuring voor ons kon uitvoeren. Wanneer je namelijk een woningkeuring kunt uitvoeren, kun je daarmee aan potentiële kopers goed laten zien wat zij kopen. Wij zijn daarom gaan kijken wie wij moesten vragen wanneer wij een grondige woningkeuring wilden laten uitvoeren omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij met de juiste mensen in zee zouden gaan. Wij hebben toen gezien dat wij een keer naar de site nta8025.nl moesten gaan omdat je op deze site heel veel mogelijkheden kunt vinden om te zorgen dat je voor een goede prijs geholpen wordt. Wat nog veel belangrijker is, is dat je via deze site een woningkeuring kunt aanvragen die echt heel grondig uitgevoerd zal worden. Wij hebben gezien dat de mensen die hier een woningkeuring hebben aangevraagd, daar heel goed over te spreken waren en ik ben daarom blij dat ik ook op deze pagina ben gaan kijken. Wij hebben al heel snel een specialist kunnen laten overkomen die ons huis heel goed geïnspecteerd heeft. Wij hebben gemerkt dat echt alle hoeken van de woning bekeken zijn en dat de inspecteur veel verstand van zaken had. Wij konden er op die manier zeker van zijn dat wij een goed rapport zouden krijgen waarin alle dingen beschreven zouden zijn die de inspecteur opgevallen waren.

Wij lieten door deze specialisten een woningkeuring uitvoeren

Wij wilden graag een woningkeuring laten uitvoeren door de mensen van deze site omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij konden laten zien dat de woning die wij verbouwd hadden in goede staat verkeerde. Wij zijn blij dat wij met deze mensen zijn gaan werken toen wij een woningkeuring wilden laten uitvoeren want wij zijn gewoon heel goed geholpen. Ik heb dan ook helemaal niets op of aan te merken op de manier waarop wij geholpen zijn. Wij zijn namelijk heel erg tevreden.

Wilt u ook een afspraak maken?

Mocht u ook een afspraak willen maken met deze mensen dan kunt u:

  • Even naar de site nta8025.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen betekenen
  • Een keer contact opnemen om een woningkeuring in te plannen

Ik ben blij dat wij potentiële kopers kunnen laten zien dat het huis dat wij gaan verkopen, in heel goede staat is en ook heel duurzaam is. Dat is iets waar een koper naar op zoek is en waardoor wij hopelijk een goede deal kunnen sluiten.
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *