Tips om de inbrekers buiten je huis te houden

Inbrekers in huis dat wil niemand, maar tegenwoordig lijkt het wel of je er bijna niet aan ontkomt. Het is dan ook een fijn idee als je op jezelf gaat wonen dat er manieren zijn om de inbrekers af te schrikken en uit je huis te weren, zodat je ongestoord van je huis kan genieten. Helemaal als je op jezelf woont, alleen zonder partner of huisgenoot. In dit artikel worden er diverse tips benoemd om wat voor manier jij de inbrekers uit je huis kan weren. 

De omgeving

Wanneer je op vakantie gaat is het belangrijk dat er mensen in je omgeving zijn die extra alert zijn. Tegenwoordig heb je in veel wijken een bord hangen met Whatsapp buurtpreventie, zo is de hele wijk alert en het bord alleen al schrikt vaak de inbrekers af. Inbrekers kunnen vaak aan de buitenkant van een woning wel zien of die bewoonbaar is. Vaak als men op vakantie gaat staan alle lichten uit en is alles goed afgesloten, maar juist daar aan kunnen inbrekers zien als je op vakantie bent. Sluit een paar lampen aan op een tijdschakelaar, zodat je verlichting elke avond even aan is. Dit is een enorm makkelijke en goedkope manier om de inbrekers op het verkeerde been te zetten. 

Zorg voor een goed alarmsysteem

Een andere manier is investeren in een goed alarmsysteem, dit kan op verschillende manieren. In de buurt van waar je woont zijn er altijd wel bedrijven te vinden die alarmsystemen plaatsen, zoals bijvoorbeeld alarmsystemen Breda. Een alarmsysteem met een camera wordt aan de buitenkant van het huis geplaatst, tevens hangen er op diverse plaatsen stickers, zodat iedereen die in de buurt van de woning komt weet dat er 24/7 beveiliging is. Niet alleen staan de camera’s altijd aan, maar ze zijn ook aangesloten bij de meldkamer van de beveiligingsfirma. 

Bron: vansprundelict

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *