28 november 2021

Sleufbekisting, veilig en snel te werk gaan.

2 min read
Sleufbekisting

Sleufbekisting is een veilige en makkelijke manier om snel te werk te gaan in de bouw of tijdens grondwerken. Werken in een sleuf, ook wel geul of groeve genoemd kan natuurlijk gevaarlijk zijn. Als je hard aan het werk bent wil je natuurlijk 100% veilig zijn. Zelf bedolven worden onder grond of zand in de sleuf is daarom te voorkomen met een Sleufbekisting. 

Sleufbekisting

Wat zijn de voordelen van een sleufbekisting?

Een sleufbekisting is een arbovriendelijk hulpmiddel om in te zetten tijdens grondwerken. Deze middelen zijn razend snel inzetbaar. Garanderen de veiligheid en zijn robuust. Daarnaast is het een herbruikbaar product die duurzaamheid garandeert. Tevens is het ook nog eens een licht product waardoor het enorm handig is om te vervoeren. 

Als je denkt aan sleufbekisting denk je normaal gesproken aan eentje van de materialen hout, aluminium of staal. Deze zijn vaak zwaar, niet makkelijk te monteren en te vervoeren en zijn in sommige gevallen ook niet altijd herbruikbaar.

Sleufbekisting

De innovatieve sleufbekisting

Gelukkig hebben wij daarvoor een oplossing. Onze sleufbekisting is nieuw en innovatief en tijdbesparend. Wij leveren unieke sleuf kisten die bestaan uit lucht opblaasbaar, oersterk en gevulkaniseerd rubber kussen. Deze bekisting is zeer licht in gewicht en overal inzetbaar. Wij leveren een kit aan met 2 of 4 kussens en uitgerust met 6 grepen, 6 stuthouders, 1 zelfsluitende snelkoppeling en 1 veiligheidsventiel.

Meer weten over dit product?

Als je opzoek bent naar een product zoals hierboven geschreven dan kunnen wij je aanraden om de website van handysafetykits te bezoeken en een offerte aan te vragen via het formulier of via een belletje. Altijd advies op maat, scherpe prijzen en levering uit voorraad.