28 november 2021

Holland slotenmaker

2 min read

Waar moet je terecht als je jouw eigen woning niet in kan door een beschadigd slot?

Heb je de pech dat er bij u is ingebroken of dat het slot op de deur of de sleutel is beschadigd? Dan kan je terecht bij Holland slotenmaker. Zij bieden jou de hulp die je op dat moment nodig hebt.  Bij Holland slotenmaker werken specialisten die jou kunnen helpen om weer jouw huis of bedrijfspand in te komen. Ook kunnen deze specialisten ervoor zorgen dat de schade die is opgetreden, gerepareerd kan worden en eventuele sloten die kapot zijn vervangen worden. Het fijne aan Holland slotenmakers is dat zij 24 uur per dag geopend zijn en ook nog eens zeven dagen per week

Over Holland slotenmaker

Holland slotenmaker werkt voor onder andere Albert Heijn, ING, H&M en de politie in Nederland en heeft vestigingen zitten in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. De klus is pas geklaard wanneer de klant helemaal tevreden is over het resultaat. Wat voor de klant fijn is, is dat vooraf een prijs wordt afgesproken en achteraf wordt een factuur gestuurd. Holland slotenmaker beschikt over een pinautomaat dat over het algemeen alle betaalpassen accepteert van de banken in Nederland. Een pinbon van het bedrag kan dus ook geregeld worden mocht de klant dit graag willen.

De oplossing voor een dichte deur als je geen sleutel of als deze is beschadigd

Je ziet het vaak gebeuren in films. Sloten die heel gemakkelijk worden geopend zonder dat daarvoor een sleutel of code wordt gebruikt. In de meeste films waarin mensen sloten openen wordt een paperclip gebruikt. De peperclip wordt dusdanig gebogen dat het precies in het sleutelgat past. In sommige gevallen gebruiken mensen zelfs twee paperclips. Dit is makkelijker dan wanneer er maar één gebruikt wordt. De truc is om de paperclips zo te bewegen dat uiteindelijk het slot open gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *