28 november 2021

Buitengesloten? Slotenmaker service op elk moment beschikbaar

2 min read

Je bent weggaan van huis en je bent je sleutels vergeten niet zo handig natuurlijk, maar goed gebeurt iedereen wel eens. Dan kun je een slotenmaker bellen zoals Slotenmeester. Slotenmakers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen in dit soort situaties. Maar is het niet veel handiger om je sleutels niet meer kwijt te raken of zorgen of er een andere oplossing is. Wij hebben een aantal tips die je kunt gebruiken? 

Sleutels bundelen

Door sleutels van je woning en van je huis te bundelen tot een grote sleutelbos  zul je je sleutels minder snel kwijt zijn. De sleutelbos wordt dan namelijk wat groter en sneller zichtbaar. Ook is het altijd handig om een sleutelhanger aan je sleutelbos te bevestigen zo herken je gemakkelijk dat het jouw sleutelbos is. Ook wordt je sleutelbos meer zichtbaar waardoor je je sleutel minder snel verliest. 

Buren 

Door de sleutel neer te leggen bij de buren, kun je altijd naar binnen op het moment dat je sleutels alsnog bent verloren. Als je buren niet vertrouwd kun je een reserve sleutel neerleggen bij een goede vriend of vriendin. Als je dan je sleutel bent verloren en ze zijn thuis kun je tenminste nog je eigen woning binnen. Stel de buren zijn niet thuis kun je als nog een slotenmaker als slotenmaker Goes bellen. Een slotenmaker staat altijd 24/7 voor je klaar als je dit soort problemen hebt. 

verstoppen

Misschien is dit geen goed idee want er bestaat natuurlijk een kans dat iemand anders die sleutel vind. Toch kan het in sommige gevallen de enige optie zijn. Het verstoppen van de sleutel rondom je woning je wel handig op het moment dat de sleutel daarvoor korte tijd ligt. je kunt ervoor kiezen om de sleutel daar elke keer neer te leggen op het moment dat je weggaat . 

Elektronisch sloten 

Wat is er tegenwoordig nou niet elektronisch, helemaal niets er bestaan zelfs elektronische sloten.Een elektronisch slot kan handig zijn voor mensen waarbij regelmatig de sleutel kwijt zijn. Met een elektronisch slot maak je de deur open met je mobiele telefoon. Door Middel van een elektronisch slot weet je zeker dat je sleutels niet meer kwijt raakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *